Iron Speed Technical Forums
Register Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment   Page 3 of 5      Prev   1   2   3   4   5   Next
ejs

Registered:
Posts: 28
Reply with quote  #31 
Is the activation server down?   I'm getting the registration screen and a "Thank you for using Iron Speed Designer" message in the output file.

Dead in the water.

Thanks.
tom_graham

Registered:
Posts: 59
Reply with quote  #32 
Getting the same message on my system.
arg_51

Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #33 
Same here.
snow

Registered:
Posts: 19
Reply with quote  #34 
same here...working on a project, all of a sudden it said my license key might have been installed on another computer...then the enter license key screen popped up...would not take correct key...happened to all versions.
__________________
Present is a gift.
japerezm

Registered:
Posts: 9
Reply with quote  #35 
Agh.
The same problem. When I trying of activate again i receive the message: "Thank for activating IronSpeed Designer  ......", but it is not activate.

Are there some way to a resolve the problem ??.

Thanks



gpa

Registered:
Posts: 19
Reply with quote  #36 
Agh indeed. This is a real problem. Surely paid up owners of this software can get a permanent activation that no longer relies on the licencing server? 
I'm stuck mid update to an active project!
Anyone got a solution to this??
otterley

Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #37 
I tried re-registering a number of times, but now I am getting the "Too many failed attempts to activate Iron Speed Designer" message. Does anyone know what to do in this instance? Is the activation server up now?
anu

Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #38 
We are having the same issue receiving the message as "Thank you for using Iron Speed Designer". We can not activate again..
afisher

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 787
Reply with quote  #39 
Investigating now...
__________________
Alan Fisher Chairman Iron Speed, Inc. @afisher1024
afisher

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 787
Reply with quote  #40 
IIS restarted.  Pls give it a try...
__________________
Alan Fisher Chairman Iron Speed, Inc. @afisher1024
Rexxrally

Registered:
Posts: 244
Reply with quote  #41 
Nope, it's still not registering my license, Alan.
I dropped out of ISD, back in, and tried again to register, and it still didn't work.
Dennisr

Registered:
Posts: 13
Reply with quote  #42 
Hey Alan,
Same problem here. Really inconvenient. I'm trying to mount my huge image file so I can copy the directory IS 12.2 backup directory over to my C drive.
I tried to register again and now I am getting a connection error message for the Nexus database, login failed for sa

-Dennis 

__________________
Dennis Retherford
Dennisr

Registered:
Posts: 13
Reply with quote  #43 
Nexus is back up. The return message is sent to me...thanks for activating your license. When I click Okay, nothing happens, normally the registration box closes and off you go. It seems the server is not sending back the token.
-Dennis 

__________________
Dennis Retherford
gpa

Registered:
Posts: 19
Reply with quote  #44 
I get thanks for registering, key can only be registered once. Please uninstall.. etc. Not sure what the best approach here is since software appears to be unregistered on my PC but logged as registered under "Seats". I suspect that an uninstall will not work?
Can you help Alan?

toddjennings

Registered:
Posts: 11
Reply with quote  #45 
Same I am trying both version 11 and 12.2 was in the middle of working and crashed. When restarted keeps prompting for license key...no luck entering. Tried online manual way with session id still no luck....Major problem considering client deliverable any way to remove this problem? I paid for a perpetual license to avoid this....
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.

Download Iron Speed Designer

Terms of Service Privacy Statement